#folkscenery

975 562

1 4

Global Warming: We Have A Solution, Stop Pollution! ● Calentamiento Global: ¡Tenemos una Solución, Paremos la Contaminación! _________Fotografía por @joe_shutter _________

1 3

Merapi Tak Pernah Ingkar Janji 👤 @enda_suhendra 🌍 Bukit Klangon, Kalitengah Lor, Glagaharjo, Cangkringan, Sleman, Yogyakarta

0 7

Hello monday☕,Latar nya pake Go Green tu mantap Ngga😅 . . . #green #greenfolk #monday #folkscenery #instagram #follome #likeme

1 6

Aku akan jadi tua, Seperti orang-orang pada umumnya setelah hiruk-pikuk hari yang aku pikirkan hanyalah; Akan berapa lama aku diingatanmu... . Jepret by @zulashaky . . Location Ulu darat Kec.sitio-tio Kab.Samosir Sumatera Utara 🇮🇩 . . #neverstopexloring #lengadventure

1 4

Kebahagian terasa nyata saat kita bersama menikmati keindahan lukisan sang pencipta. . ~Talung di kala itu

19 52

11.12.2017.07.04 ° ° ° Selamat pagi. Gimana weekend kalian kemaren? Menyenangkan apa menyenangkan? 😁 ° ° ° Tb : Oppa @than2xios 🙏 ° Thx : @luthfizulfahmilz untuk float yang unch 😊 ° Loc : Taman Love, Soreang. Salah satu destinasi wisata yang murah meriah tapi cukup bikin otak fresh. Sekarang ada kolam renangnya loh, ditambah view pegunungan yang ciamik, bikin mata semakin dimanjakan 😂 ° ° ° #why_ajie #discoverbandung #explorebandung #ngaprakbandung #jarambahbandung #bandungbanget #mampirbandung #likeforlike #travelgram #travelworld #nicepictures #instagram #travelrack #traveldiaries #travelgram #instalike #instadaily #natureaddict #wanderlust #trip #naturephotography #naturelovers #vacation #traveler #travelphotography #instatravel #niceview #nature_lovers #instanature #LF10K

3 29

Negeri di atas awan

1 152

It’s the most wonderful time of the year 🌲 - Shot by @chrisburkard

1 7

Birds eye of my hood.

1 23

✖️Living history✖️ • • Сиди и Хунцунь - два старинных села в китайской провинции Аньхой, которые с 2000 года являются памятником Всемирного наследия ЮНЕСКО. • • Когда речь заходит о Китае, мы невольно представляем себе определенные образы и ассоциации с этой страной. Именно такую картину всегда представлял я себе. Села Сиди и Хунцунь окружены «Желтыми» горами, очень часто окутаны туманом и как будто реально сходят с традиционных китайских полотен. Картина, которую точно стоит увидеть. • • #aloneinnature #mountainstones #folkscenery #folksouls #stayandwander #takemoreadventures #greatnorthcollective #earthoutdoors #lastingvisuals #wingittravel #roamearth #visualsofearth #wildernessculture #visualscollective #dharma_travel #china #mountains #nikonrussia #nikonasia #moodygrams #agameoftones #lifeofadventure #visualsoflife

1 91

Mood ❄️ #yellowstone #findyourpark

4 21

Air Terjun Madakaripura Waktu berangkat dari kalimantan sama sekali ga ada kepikiran datang ke tempat ini, karna aku hanya terobsesi sama air terjun yg lain, tapi karna itu jauh dan ada suatu hal yg menjadikan aku gagal untuk bisa sampai ke tempat yg aku mau, sempet sedikit kecewa dan curhat ketemen yg mau nemenin ke bromo waktu itu, akhirnya ada temen yg nyaranin buat ke air terjun madakaripura. sempet ngebatin “ah yaudahlah daripada ga sama sekali” Sepulangnya dari bromo istirahat semalam,paginya berangkat ke air terjun ini dan taraaaaaaaaaaaa udah ga bisa ngebatin lagi ngerasain dingin dan nikmatin keindahannya. Dan yg paling penting, aku datang ketempat ini tidak dengan orang yg salah. Sekian . . . 📷: @luqmanhw

1 12

| Good people bring out the good in people.

9 54

Selamat pagi, Hepi Mandei . 📍Ayana Resort Bali

3 108

It’s @ericmatt96 again! This was one of the most surreal mornings I've experienced. Though the entire valley lay in silence, I couldn't help but hear the earth breathing a peaceful sigh of relief with the rising sun. Clouds formed out of thin air, and the entire mountain range was visible on the surface of the water. Nothing could have been more perfect. Judging from his expression, @kurtisminister was equally as awestruck. #lostfam

3 19

Sheep are some of my favorites! They are so cute! Wishing everyone a wonderful week! #sheepofinstagram #ilovesheep #shotoniphone

1 17

The Sky is the Limit This is my friend Carol, one of the craziest, bravest person I've ever met. She has decided that she wanted to go through the Ciudad Perdida 6 days trek through the colombian mountains and forest. And she did, til the end, going at her own pace, when others would have turn back. Call that Commitment. And anyway, she rules!!!

1 17

stoked on the change of seasons

18 458

Tomorrow starts a string of cabins I will be staying in for the holidays, nothing better than cabin season. The hunt begins.

1 36

Alice . . at Cikole, Lembang . // #folkgreen #folkindonesia #folkscenery

1 33

And on that note, this weekend’s a wrap. ❄️ @freewood.co

1 13

Saat itu di jepara hanya berkarya

1 20

นึกอยากไปวัด นึกอยากขับรถเล่น ไปกันเลยค่ะ ปากช่อง!!! #ทริปไม่ได้ตั้งใจ #ทริปไม่ได้วางแผน #faith #fromwhereidrone

2 22

I don't think I ever really started appreciating mountains until I moved to Oklahoma and there were NO mountains. I was in such a rush to leave Maine, that I forgot how much I'd be leaving behind. I definitely don't take these mountainous views for granted anymore!

3 142

Sunrise below El Capitan this morning. I think I could spend 1000 mornings here and it still wouldn't get old

7 201

Christmas spirit is all around, do you feel it? ❄️🎄☕️ Вчера мы с @julius_hne и @ericreinheart побывали в настоящей зимней сказке, а именно - отправились на поиски рождества и новогоднего настроения в национальный парк Harz на севере Германии. Встретили рассвет на одной из самых высоких точек резервации высотой в 704 метра, затем заправились кофе и пошли караулить этот необыкновенный паровоз, украденный не то из «Полярного», не то из «Восточного» экспресса, везущий туристов до самой высокой точки парка - пика Brocken. Прокатиться на красавчике не удалось, но для тех, кто надумает - удовольствие не из дешёвых (что-то около 41 евро проезд). Конечно, после такой поездки сразу захотелось пересмотреть мои любимые рождественские фильмы, в числе которых «Фанни и Александр», «Отпуск по Обмену», «Хроники Нарнии», весь Гарри Поттер, «Рождественская история» и другие добрые сказки, которые можно пересматривать бесконечно, зажевывая мандаринами и запивая какао ❄️☕️ вот так ко мне пришло новогоднее настроение в этом году!!! 🎄 а ещё очень захотелось загадать желание, когда поезд проносился мимо, так что я на секунду зажмурила глаза и тихонечко попросила дух Рождества услышать мои заветные слова ✨✨✨

1 29

Nature is a mystery full of wonders. Go out and explore, and share those adventures with us! • • • Photo by @andraccar

4 54

Here’s to you, Banff. I love you. Thank you for changing my life for the better and for all the amazing people I have met along the way. I never knew how breathtaking of a country we live in until I moved here. Ill soon be leaving you Banff and it’s an extreme biter sweet feeling. Nevertheless, I’m excited for the next chapter of my life. A chapter filled with new places and new faces. Until next time Berta! • • • • • • • #banff #amazingplace #memory #nature #naturelovers #shotsfired #eclectic_photos #underratedgrams #hypebeast #moodygrams #fatalframes #folk #folkscenery #folkgood #lifestyle #mountains #mountainlife #missingyou #way2ill #artofvisuals #agameoftones #welivetoexplore #createcommune #modernwild #createscenery #voyage

7 33

Aku kembali telah sekian lama Mencari arti jalani mimpi Kukembali tempat dimana ku bisa bersembunyi Hanya di sini kulepaskan resah hati Dari cerita kisah yang lalu Dan kuberharap terangi jiwa Dari semua yang pernah aku jalani Di sini yang berikan damai di hati (Lirik Lagu Steve N Coconut Trezz) ⚫ ⚫ In Frame : @adam.septiansyah Taken 📷 : Me Location : Air Terjun Gedangan, Kecamatan Sawahan, Kabupaten Nganjuk (Free HTM) ⚫ ⚫ #airterjungedangan #cobangedangan #nganjuk #infonganjuk #wisatamurah #waterfall #folkscenery #jalanjalan #camerapejalan #traveller #nature #indozonetravel #instapicture #photography #canon #folkindonesia #inijawatimur #lingkarjatim #lingkarindonesia #thewildernessoutdoors #exploreindonesia #explore #ayodolan #canonpowershotA2300hd

3 21

Careful patience is the fastest way! - Ajahn Brahm

1 41

white powder ❄

1 22

“Hiç bir uzaklığın; bizim aramızdaki yakınlığı bozamayacağını görmek, bütün karanlık köşelerimi aydınlatmaya yetebiliyor.”♥️ #justliving #liveauthentic #exploretocreate #exklusive_shot #lifeofadventure #socality #superhubs  #vscogood #artofvisuals #vscocam #vscogoodshot #mobilemag #ftwotw #letsgosomewhere #bleachmyfilm #visualsoflife #instagoodmyphoto #ftwotw #biracayipblog #folkscenery #folkworld #worldshotz #vsco #l4l